BCC

Ik had een stofzuiger besteld die ik via Tweakers gevonden had. Bestellen ging prima en de betaling ook.

Ging niet zo denderend, maar dat ligt eigenlijk aan DHL en niet aan BCC. DHL zou eerst tussen 14:00 en 18:00 bezorgen dus ik had mijn dag daaromheen gepland. 's Ochtends kreeg ik een mailtje dat de bezorging tussen 12.15 en 16.15 uur zou zijn. Daar krijg ik dan gelijk de zenuwen van. Ik had van alles gepland en dat ik dan 14:00 thuis zou zijn. Dat gaat dus mooi niet door. Dat is gewoon midden op de dag en ik kan dan niks meer doen en zeker niet zo kort dag. Uiteindelijk kwam ie 15:15. Wat een klucht.

De stofzuiger was niet naar wens (geen geïntegreerde afstandsbediening in de handgreep) en moest retour. Ik kreeg een automatisch mailtje met instructies. In het mailtje stond dat als ik vragen had, ik contact kon opnemen "Op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.". Ik probeerde te bellen na 18:00 en kreeg te horen dat ze gesloten waren en op de site van de klantenservice staat inderdaad "Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur". Ze hebben de tekst van het automatische mailtje dus niet veranderd. Ik wilde weten of de oranje retour sticker op zich genoeg was, want er zit geen streepjescode op of zoiets en ik wou vragen of ik moest wachten op een mailtje met een ander retourlabel waar wel een streepjescode op staat.
Uiteindelijk heb ik maar op goed geluk met alleen de oranje retoursticker de stofzuiger naar het DHL servicepunt gebracht. Dat kwam allemaal goed dus eind goed al goed en dan weet ik het voor de volgende keer; no sweat.

Scorekaart voor BCC