AlgemeenHet was een heel lang reparatieproces, dat langer duurde dan normaal. Ondanks alles bleef de klantenservice wel goed.
VerzendingHet gerepareerde product was in een te grote doos met superveel bubbelplastic verpakt. Het ging zekerweten niet stuk, maar het had wel wat minder gemogen.
KlantenserviceIk heb een probleem gehad bij een product die ik bij Azerty aangekocht had. Hierbij kwam veel gedoe doordat ik uiteindelijk veel langer bezig was dan gehoopt. Ik snap dat Azerty afhankelijk is van meerdere partijen, maar als je 2 maanden bezig bent met het communiceren het laten repareren van je product dan word je na een tijd wel licht geïrriteerd.
Echter liepen de contactmomenten wel erg soepel en ondanks ik niet altijd even goed op de hoogte werd gehouden, kon ik wel altijd goed geïnformeerd worden over waar mijn product was en hoe ver het nog te gaan was voordat het weer bij mij terug kon komen. Er werd zelfs een erg goede leen product aan mij geboden na een tijdje, omdat het allemaal wat langer duurde dan normaal. Dat stelde ik erg op prijs.
Na meer dan 7 contactmomenten kreeg ik uiteindelijk het bericht dat het product klaar was om teruggestuurd te worden naar mijn huis. Ik was heel blij. En ik kan u nu zeggen dat het product erg goed gerepareerd is, want het incident werd al weer een maand geleden al afgesloten. Dus nu ik dit review getypt heb doet het product het nog steeds na een maand.
Dus ik wil wel zeggen tegen Azerty dat ze ondanks alles wel goede service geleverd hebben en daarvoor kan ik ze wel bedanken.
Ik wil u als consument ook informeren om de informatie van het retourneren van defecte producten goed na te lezen, hieraan kunnen namelijk kosten aan verbonden zitten, omdat Azerty wel kosten vraagt voor servicetijd voor producten die niet echt defect zijn. En u moet ook zelf het product frankeren wat ik ook wel jammer vind.