AlgemeenProduct was via de link van tweakers niet via mobiele telefoon te vinden, wel met de pc. Zoekfunctie op website maxict werkte ook niet goed
VerzendingPas na 3x contact via de chat en 1x verstuurde mail, (waarop geen antwoord kwam) werd het product verstuurd. Product kwam pas na 3 weken binnen.
KlantenserviceMakkelijk via de chat bereikbaar, maar kreeg 2x door een andere medewerker te horen dat ze de status bij de leverancier zouden opvragen en dat ik een mail van ze zou krijgen, die niet kwam. Bij opnieuw contact via de chat zou het product dezelfde dag nog aankomen, wat niet zo was. En bij de laatste mail of ik mijn geld terug kon krijgen, geen antwoord, maar ineens een track en trace en 3 dagen later het product ontvangen
Goedemiddag Mrlbrs,
Onze excuses voor de vervelende situatie en uitblijvende communicatie. Wij vinden het erg vervelend dat u de situatie negatief heeft ervaren.
Uw feedback is voor ons enorm waardevol en wij zullen een klacht maken over de situatie die u hieronder heeft geschetst, zodat wij dit in ons verbetertraject kunnen opnemen.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Max ICT Webcare