Informatique

Mousepad Logitech G440 besteld, duidelijke webshop, helaas wel oude productfoto, snelle levering. Verzending was ik echter niet zo blij mee, zie de toelichting.

Verzending kwam in nét niet voldoende formaat doos. Hierdoor lag het product diagonaal en strak in de doos, wel iets opgevuld met luchtzakjes. Onderweg heeft de doos blijkbaar een flinke tik gehad, dit was bij ontvangst van de zending niet zo opvallend anders geweigerd. Echter hierdoor was de product verpakking op een aantal plekken geknikt.
Gezien het om een harde mousepad ging was ik even bang dat deze ook geknikt zou zijn. Gelukkig was dit niet het geval.
Met een wat stevigere en/of iets grotere doos, of andere verpakking oplossing zou dit zeker voorkomen kunnen zijn.

Beste Dieks77,

Dank voor je review. Deze informatie is erg waardevol voor het verbeteren van onze dienstverlening. Onze excuses dat de grootte van de verzenddoos niet afdoende was en dit tijdens het verzendtraject beschadigd is geraakt. Gelukkig dat het product zelf geen beschadigingen heeft. We bespreken dit direct met onze logistieke afdeling, waardoor herhaling voorkomen kan worden. We hopen dat je ondanks de schade aan de doos veel plezier hebt van je mousepad.

Informatique klantenservice

Scorekaart voor Informatique