Informatique

Ik had een scherm besteld, 2 mails ontvangen, dat het was aangekomen en een bevestiging, daarna niets meer. Gebeld omdat ik geen idee had wanneer het zou worden geleverd, de man aan de telefoon was vriendelijk en zei de volgende dag en dat het vreemd was dat ik geen bericht had ontvangen, hij zou het uitzoeken. Betaling via Klarna gedaan, vind ikzelf veiliger. Nooit de betaling gezien tot vandaag een herinnering of ik even kan betalen anders ging het naar incasso, niets te vinden in Klarna met een openstaande betaling, dus een chat met hun gestart, zij gaven aan dat het emailadres waarmee ik het product had gekocht anders was. (via post trouwens een zogenaamde 2de herinnering, waar was die eerste dan?) Vervolgens wordt een emailadres met heel veel nr's en bol.com aan het einde gezegd dit is jouw email adres, natuurlijk printscreen van mijn bestelling dat naar mijn normale emailadres is gestuurd gelinkt, de administratie is zeker niet op orde daar, het is duidelijk dat je goed moet opletten of alles wel helemaal goed gaat.
Klarna heeft met mij de aanmaningskosten geregeld, dus dat was netjes.

Product was in eigen doos verstuurd, heb wel wat problemen de laatste tijd met bezorgers die de producten niet veilig kunnen afleveren, maar dit was oke.

Weinig contact gehad met Informatique, alleen over de bezorging.

Beste,

Als eerste bedankt voor de review, wel zou ik graag het 1 en ander uit willen zoeken. Zodat wij dat in het vervolg beter kunnen doen.

Heb je voor mij het order nummer.

Zodra ik dan wat meer info heb zal ik hiervan ook op de hoogte stellen.

Marco

Scorekaart voor Informatique