AlgemeenIk heb bij deze site een product besteld en na betaling en zo na 1 week gekeken naar de orde status.
Deze was niet meer te vinden, toen een mail gestuurd en kreeg later toen een reactie dat het product niet meer leverbaar was.
Echter andere kunnen dit nog wel leveren maar voor een hogere prijs.
Ik moest ook zelf met een oplossing komen voor de situatie, dus ik gaf aan lever maar een andere kleur voor de zelfde prijs.
Dit zou niet mogelijk zijn omdat dit via een andere leverancier kwam. Daar heb ik geen zak mee te maken en vind ik een *** smoes.
Geef ik ze een link met een andere kleur die op voorraad staat op hun site en voor een 3 euro duurder, en je raad het al deze is ook niet leverbaar meer.
Ik ben dus van mening dat deze webwinkel onmiddellijk zich heel sterk moet gaan verbeteren of er mee kappen.
Ik koop bij hun een product op voorraad en verwacht dan ook levering.
Ik heb niets met andere leveranciers te maken. Heb immers met hun een koopovereenkomst en dienen hun dus aan de levering en communicatie te voldoen.
Ik moet niet zelf daar dan constant achter aan moeten gaan.
Je moet zelf doorlopend contact opnemen met hun. ze doen het niet zelf en moet ook zelf dan nog met een oplossing komen.
Dat is geen service maar anti service.
Beste Klompenboer,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Onze oprechte excuses voor het verloop van uw bestelling.
Wij zouden graag meekijken naar uw case. Mag ik u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee of wij nog iets voor u kunnen betekenen.
Wij horen graag van je.
Max ICT Webcare