AlgemeenDe keuze voor een nieuwe telefoon was gevallen op een iPhone 12 Pro. Bij mobiel.nl een nette prijs, en eerdere bestellingen waren altijd prima.
Op zaterdag besteld en maandag in huis, tot zover prima. Bij het uitpakken viel echter direct op dat de seal van de iPhone afweek van de ‘Apple standaard seal’. Toch de seal eraf gehaald om het toestel te bekijken. De telefoon had geen beschermende folie op het scherm, de laadkabel zat met twee boterhamzakjessluitstrips aan elkaar en de sim ejector tool was al eens gebruikt. Kortom een gebruikt toestel terwijl ik een nieuw toestel had besteld. Balen dus, meteen gebeld en de medewerker die ik aan de lijn kreeg keek niet echt op van mijn verhaal. Ik kreeg een standaard mail met retour label erin en kon de telefoon terugsturen. Na ontvangst werd een nieuwe opgestuurd. Hier ging weer een paar dagen overheen, beetje jammer.
Daarna werd een nieuwe telefoon opgestuurd, dit keer echt nieuw.
Uiteindelijk opgelost, maar ik vind het belachelijk dat geprobeerd wordt om een tweedehands telefoon voor de nieuwprijs te verkopen. Sommigen zullen het niet doorhebben en betalen de volle mep voor een tweedehands toestel. Zet er dan bij dat het een tweedekans of refurb product is met x euro korting, dan kun je vooraf de afweging maken of je dit het waard vindt.
Verzending op zich prima verpakt en snel verzonden, product zelf dus niet het juiste.
KlantenserviceNa melding dat het om een telefoon ging die uit de verpakking is geweest werd er niet echt verrast gereageerd. Volgens mij was dit niet de eerste keer (zag ook een collega tweaker met hetzelfde probleem).
Beste Mriceke,
We vinden het erg vervelend dat je een toestel hebt ontvangen die al eerder uitgepakt leek te zijn. Vanuit Mobiel.nl bieden we onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Graag willen we bekijken wat we nog meer voor je kunnen betekenen. Om je van dienst te kunnen zijn, willen we je vragen om een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl o.v.v. Review Tweakers Mriceke en het ordernummer van jouw bestelling. Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.
Het team van Mobiel.nl