AlgemeenComputer van circa 2500 euro besteld bij Azerty, het product ging op de eerste dag direct al kapot. Snel geholpen door de service en kreeg gelukkig direct een nieuwe computer mee toen ik naar de locatie in Raalte toe was gereden. Vervolgens ging mijn systeem 8 maanden later weer kapot. Na mijn PC weer naar Raalte toe gebracht te hebben duurde het 2 weken voordat de service aan de slag was gegaan met mijn pc. Vervolgens mocht ik nog minimaal een week wachten totdat de PC daadwerkelijk bij mij thuis was. Eenmaal aangezet bleek Windows niet goed geinstalleerd te zijn, dit mocht ik zelf maar oplossen door Windows 'eventjes' opnieuw te installeren (Dit duurde nog 3 uur extra om zelf op te lossen, met ook nog het verlies van verschillende documenten van mijn computer.)
Uiteindelijk hebben ze gelukkig wel twee keer geholpen toch weer een werkende PC te krijgen, compleet waardeloos valt de service dus niet te noemen. Maar een voldoende zou te hoog gegrepen zijn. Slecht is toepasselijk vanwege de 3.5 week die ik moest wachten, met daarbij ook nog een niet goed functionerende installatie van Windows op het systeem.
De verzending van het product was goed geregeld. De binnenkant van de computer had beschermende vulling gekregen zodat de componenten van de computer niet kapot zouden gaan tijdens transport. De verzending valt niets negatiefs over te zeggen.
KlantenserviceVoordat ik aan de lijn kon komen met iemand van de klantenservice mocht ik 5 à 10 minuten wachten. Toen ik uiteindelijk iemand aan de lijn kreeg kwam er niet veel nuttigs uit over de status van mijn serviceaanvraag bij het bedrijf. Meerdere keren gebeld naar het bedrijf om te vragen over de status van mijn product, maar vrijwel geen enkele keer iets nieuws gehoord. Toen ik belde om te zeggen dat mijn computer niet goed werkte nadat hij was gerepareerd voor de tweede keer zei meneer aan de telefoon dat het goed zou zijn als 'je Windows er eventjes opnieuw op kan zetten".
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Allereerst mijn excuses voor de latere reactie.
Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over de service-afhandeling van Azerty.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een servicenummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.
Stijn