AlgemeenUitstekende webshop, goede zoek en filteropties, groot assortiment en het is heel duidelijk wat de voorraad status is. Betaling was gewoon iDeal dus dat is niet heel veel anders dan in andere webshops aangezien het grotendeels via de site van de bank gaat. Informatique stuurt erg duidelijke status emails.
VerzendingIk bestelde het op Woensdagmiddag, ik kreeg het Donderdagochtend binnen. Alleen zelf ophalen is beter. Goed verpakt zoals altijd - en daarmee bedoel ik ook dat het niet in een ludiek grote verpakking zit. De kortingsbonnen die je erbij krijgt (voor koffie en dergelijke) hoeven van mij niet, maar die gaan gewoon met de doos naar het oud papier.
KlantenserviceIk bestel vrij standaard bij Informatique, zelfs als ik het elders goedkoper kan krijgen, omdat de aftersales altijd een erg fijne ervaring was zonder frustratie (niet dat ik het vaak nodig heb, een keertje een ontplofte voeding). Ik laat mijn (gaming) PCs ook altijd door Informatique bouwen omdat ik dan een goed geteste machine krijg die ik zelf niet meer hoef open te schroeven.