AlgemeenHet product, een Samsung UJ590 UHD 4k monitor was prima te vinden via de Pricewatch van Tweakers. De voorraad indicator gaf aan dat er geen voorraad was, maar dat het slechts 2 a 3 werkdagen zou kosten want de leverancier had er ruim 500 op voorraad.
Die leverduur is dus niet correct. Na twee weken eens gevraagt waar dat ding bleef. Dan krijg je update mailtjes, een a twee per week die een 'verwachtte leverdatum' aangeven. Tot vijf maal toe is deze datum gepasseerd zonder dat er iets gebeurde -- het product is uiteindelijk ruim een maand te laat geleverd. Over de monitor heb ik geen klachten en uiteindelijk ben ik er blij mee, maar die update mailtjes zijn in veel gevallen een dooie mus.
Wat rondzoeken op andere review sites gaf aan dat dit niet ongebruikelijk is als het om monitoren gaat - hou hier rekening mee als je besluit om af te gaan op de levering indicatie. Neem die met een flinke korrel zout, Als je haast hebt, kies een product dat op voorraad is of een alternatieve leverancier die het product wel direct kan leveren.
PostNL heeft de doos netjes behandeld - vanuit Azerty is er niets meer gedaan dan er een adres-label op te plakken en 'm door te sturen.
KlantenserviceMijn vragen zijn snel beantwoord, hoewel de levering er niet sneller door ging. Ik ga er van uit dat de mensen die daar zitten er ook niets aan kunnen doen.