Coolblue.nl

Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden door het team van Coolblue, van bestelling tot levering. Ze zijn iets duurder dan concurrenten maar de service is aanzienlijk beter. Bij concurrenten wordt de niet zo goed op de hoogte gehouden, ook wordt er door coolblue veel aandacht besteed aan het leuk maken van je bestelling. Dit zit al in de kleinste dingen als de doos!

Je wordt zoals eerder genoemd goed op de hoogte gehouden van je bestelling, daarnaast kreeg ik al een leuke mail waarin stond wat ik allemaal met mijn product kon doen en andere tips

Scorekaart voor Coolblue.nl