AlgemeenWD Green schijf voor mijn NAS besteld op 21-05-21. Gemelde levertijd was 1-3 werkdagen. Uiteindelijk na een week maar eens gebeld waar het bleef. Warrige helpdesk medewerker die zegt e.e.a. uit te gaan zoeken. Uiteindelijk is de schijf op 04-06-21 geleverd, maar alleen omdat ik aan de bel heb getrokken. Ik vind het niet erg om te wachten op een product, maar dat moet er niet staan dat de levertijd 1-3 werkdagen is. Ik kijk de volgende keer naar alternatieven.
KlantenserviceIk vond het servicedesk medewerker warrig en vrij onvriendelijk. Daarbij gaf hij ook niet echt het idee dat hij het ging/kon oplossen.
Goedemorgen chaozz,
Bedankt voor uw review.
Helaas lezen we dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vervelende situatie.
Graag zouden wij uw case willen nakijken, zodat wij kunnen leren van de door u gegeven feedback. Mogen wij u vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?
Wij pakken graag uw gegevens erbij, controleren de case en maken melding van de door u opgegeven klachten.
Nogmaals onze excuses voor de vervelende situatie.
Graag zien wij uw e-mail tegemoet.
Max ICT Webcare