BCC

Ik pen perfect geholpen door Jeffrey ( bcc filiaal maxis ijmuiden )
Hij is Aardig en belangrijker hij weet waar hij het over heeft

Ik had me al ingelezen over me aankoop (65inch lg c1 oled tv )
En toch wist hij me nog wat dingen te vertellen over de tv

Mij twijfels over inbranden heeft hij ook weggenomen ik heb wel een 7jarige verzekering erbij genomen zodat ik me niet hoef druk te maken over inbranden en andere mankementen zolang je de tv na het uitzetten maar effe 30 minuten in stand-by laat staan voor dat je stroom eraf haald zodat het pixel refresh progamma kan draaien maar dat lijkt mij geen probleem er is volgens mij haast niemand die de stekker er nog uit trekt tenzij je op vakantie gaat
Belangrijk om je hier aan tehouden voor de garantie

Als je een oled koopt raadt ik iedereen de vezekering aan na mij weten zijn er nauwelijks winkels die zo een lange verzekering hebben als bcc
de meest zijn maar 3jaar

De service is echt goed in dit filiaal ze zijn aardig niet opdringerig en verstand van zaken ik was na 15 uur in de winkel en de tv is nog de zelfde dag bezorgd voor 18 uur dat noem.ik nog is service !

Aankoop in de winkel gedaan ongeveer 2 uur later bezorgd was nog niet zolang thuis en de tv werdt al bezorgd zeer tevreden wie wil nou niet gelijk genieten van zijn nieuwe aankoop
Top winkel !

Scorekaart voor BCC