AlgemeenMaxICT heeft een vrij vriendelijke website met alle features die je van een webshop mag verwachten. Waar ik het punten voor aftrek is het feit dat ze levertijden plaatsen die ze niet waar kunnen maken en producten te koop bieden zonder aan te geven dat levering lang kan duren. Wat mijn inziens betekent dat ze de koper bij dit soort lastige producten, zoals de GPU's het afgelopen jaar, eigenlijk bedriegen.
KlantenserviceIn december 2020 heb ik bij Max ICT een Zotac RTX3070 Twin Edge besteld. De op de website gestelde levertijd zou twee weken zijn. De verhalen over moeilijk te leveren GPU's kennen we allemaal, Maar als er op een website staat dat iets binnen een bepaalde tijd geleverd kan worden, ga ik ervanuit dat dit een wezenlijke mogelijkheid is. Helaas bleek dat lastig. Nadat ik zelf contact opzocht met de klantenservice, iets dat ze niet uit zichzelf doen, bleek dat het nog wel een paar maand kon duren, dus ik besloot dit geduld op te brengen gezien de schaarste op de markt.
Nu 8 maanden later is deze kaart nogsteeds niet geleverd. En bij het bespreken van een vervanging wordt je als klant ook geacht een bijbetaling te doen tot de huidige verkoop prijs. Wat betekent dat voor een verandering naar een OC model van dezelfde kaart die nu wel leverbaar is, ik 650 tot 850 euro moet bijbetalen. De oorsprongkelijke aanschaf was voor 550,-.
Ze zijn handig in het opnemen van de bestelling, hebben mensen die vriendelijk praten. Maar een beleid dat zo verschrikkelijk klantonvriendelijk en onbehulpzaam is, dat het eigenlijk alle goede aspecten teniet doet! De kern van het probleem wat mij betreft is dat MaxICT niet bereid is verantwoordelijkheid te nemen rondom deals die ze maken.
Verder stoor ik mij persoonlijk er ook aan dat de mensen van de klantenservice zich vaker verbergen achter systemen die eigenlijk voor B2B handel zijn ingericht en soortgelijke smoesjes. Maar, zoals gezegd, ze zijn wel heel vriendelijk aan de telefoon wanneer ze je niet helpen!
Beste Galuni,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor het verloop van uw bestelling.
Zoals u zelf al zegt weet u de problemen rondom dit product. Wij werken achter de schermen hard om deze producten weer op voorraad te krijgen en klanten zo snel mogelijk te voorzien van hun bestelling. Helaas is dit heel erg lastig.
Wij zouden graag met u willen kijken of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Mag ik u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Graag uw ordernummer en deze review erbij vermelden. Dan kijken wij graag met u mee.
Max ICT Webcare