Belsimpel

Op dinsdag heel vroeg op de dag (10:03) heb ik oordopjes besteld. Deze zouden de volgende dag worden geleverd (woensdag), aangezien deze voorradig zouden zijn. Ik was aan het wachten op een verzendbevestiging, maar deze kwam maar niet. Hierna zelf gekeken op de site en toen kwam ik erachter dat deze pas op zaterdag geleverd zouden worden. 's Nachts om 0:09 op woensdag heb ik een bericht gestuurd naar Belsimpel met de vraag wat ze eraan konden doen (er stond bij dat ze binnen 48 uur contact op zouden nemen m.b.t. mijn mail). In de loop van de dag kreeg ik een geautomatiseerde mail van (18:16 op woensdag) dat de oordopjes pas op zaterdag 10 juli worden geleverd.
Inmiddels is het vrijdag 9-7-2021 22:16u en heb ik nog steeds geen reactie (uiteraard binnen de beloofde 48 uur) ontvangen van Belsimpel.
Komen mijn oordopjes morgen überhaupt? Ik heb nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen. Ook wordt er vanuit Belsimpel niet op gereageerd.
-----------
Update 20-07-2021
(De precieze data dat ik contact heb gehad met Belsimpel staat mij niet meer bij)
Er bleek vanuit de leverancier van Belsimpel een hoop mis. De verwachtte oordopjes bleven vanuit de leverancier uit, terwijl Belsimpel deze ook zelf op voorraad verwachtte. Hier heb ik uiteindelijk meerdere malen contact over gehad met Belsimpel. Uiteindelijk zijn zij met een mooie oplossing gekomen, waarbij ik toch deze oordopjes kon ontvangen, maar dan in een andere kleur.

In eerste instantie werden mijn bestelde oordopjes helemaal niet geleverd. Nadat ik een aantal keren met Belsimpel contact heb gehad, is alles netjes verwerkt en zijn de witte oordopjes snel verstuurd en ook netjes afgeleverd.

Waardeloos. Nemen niet de moeite om een klant te woord te staan.
---------
Update 20-07-2021 (ook hiervan weet ik niet meer precies alle data)
Belsimpel is actief bezig geweest om mij te benaderen en heeft mij ook een nette toepasselijke oplossing geboden. Een hick-up door een leverancier is natuurlijk niet de schuld van Belsimpel en ik zal hier een volgende keer wel weer bestellen.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops