Max ICT B.V.

Nogmaals een slechte review n.a.v. eerdere op "19 mei 2021 11:09"

Wacht al sinds 1 mei op een product....

Product verzonden door GLS, is afgetekend, Vriendin was thuis, nooit pakketje ontvangen....

Je word aan het lijntje gehouden zelfs met die webcare.... kastje muur verhaal....

Aanvulling:
19-mei-2021 direct gemaild met MAX-ICT en tot op heden (25-05-2021) nog geen antwoord via webcare@maxict.nl
Wat is dit jongens? personeel te kort? of kunnen jullie vraag/aanbod niet aan? ik snap dit niet! ik hoef dit niet te doen op mijn werk hoor!

8-juli-2021
Kastje muur verhaal, geen service voor een oplossing, want moeten onderzoek afwachten GLS (2 en een halve maand jongens!!! is zowat een kwartaal!!!!)
Heb ze vandaag nogmaals gemaild en hoop echt op een oplossing, links of rechtsom, maaktme niet uit, of het product, of mijn geld terug.

Goedemiddag FluF,

Bedankt voor uw review.

Helaas lezen wij dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Dit vinden wij erg vervelend en hiervoor bieden wij dan ook onze oprechte excuses voor aan. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Zojuist hebben wij u een privébericht gestuurd om het proces te kunnen versnellen. A.d.h.v. van uw Tweakers gebruikersnaam kunnen wij u niet in ons systeem terug vinden.

Graag zien wij een reactie tegemoet.

Excuses voor het ongemak.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops