Kamera Express

Blijkbaar is het bedrijf op de hoogte van gebreken maar wordt hier niets aan gedaan.

Er zit een groot verschil in reserveren in de winkel en een voorradig product alvast betalen en bij de winkel afhalen. Het eerste kan direct het tweede duurde in mijn geval meer dan 24 uur langer dan thuis laten bezorgen.

Als een product de volgende dag in huis kan zijn is dit waar mits je het niet laat bezorgen bij een Kamera Express winkel. Het product is de volgende dag bij elk willekeurig Post NL punt of bij je thuis. Wanneer je in bezorgopties klikt op: naar Kamera Express winkel bezorgen, wordt niet vermeld dat dit minimaal 1 dag langer duurt dan alle andere opties.

Zowel helpdesk als personeel in winkel geeft aan dat dit probleem vaker voorkomt en dat het zelfs al vaker is gemeld aan de betrokken afdeling.

In mijn geval ben ik naar de winkel gegaan en heb ik het product opnieuw moeten kopen. Wanneer mijn product binnenkomt (~43 uur na de bestelling ipv <24 uur) moeten ze het eerst terugsturen en krijg ik mijn geld pas wanneer het weer in het magazijn aanwezig is. Hier kunnen ook nog een aantal dagen overheen gaan. Extra vreemd is dat ik het laatst voorradige product in de winkel kocht en ze mijn product dus ook als voorraad hadden kunnen gebruiken. Maar dit staat het bestelsysteem blijkbaar niet toe. Je kunt ook niet reserveren bij een winkel en via de website alvast betalen.

Kortom ontbrekende informatie op de website en een inefficiënt bestelsysteem. Gelukkig maakt het personeel veel goed.

Zeer vriendelijk te woord gestaan ook al konden ze niks voor me doen.

Hartelijk dank voor je review. Wij waarderen je feedback. Het klopt inderdaad dat er een verschil is tussen een reservering in de winkel en een bestelling laten afleveren in de winkel. Wanneer artikelen online besteld worden, zullen deze vanuit het magazijn verzonden worden. Wanneer je kiest voor afleveren in een winkel, neemt dit doorgaans 1-3 werkdagen in beslag. Wanneer je een reservering plaatst in de winkel, wordt deze direct van hun eigen voorraad afgehaald, zodat het artikel 24 uur lang niet verkocht kan worden aan een ander.

Scorekaart voor Kamera Express