AlgemeenVandaag besloten een nieuwe Digitale Spiegelreflex camera te kopen. M'n oude gaf een storing en reparatie kost bijna net zoveel als een nieuwe (body).
VerzendingDe winkel zit in de buurt dus daar naar toe gelopen, fantastische grote winkel (Den-Bosch) en direct, netjes en correct geholpen. Heeft ook nog even naar m'n defecte camera gekeken. De verkoper gaf aan (zoals je van een verkoper mag verwachten ;-)) dat een nieuwe waarschijnlijk net zoveel kost als de reparatie. Ter plekke besloten een nieuwe body te kopen met (nieuwe digitale) standaard lens die aansluit bij mijn zoom-lens. De verkoper wees me ook nog op een mogelijk adres voor reparatie van mijn defecte camera. Dit ga ik nog even nakijken. En wees me op de mogelijkheid voor een verlengde garantie met een review. Zo ben ik dan weer wel, wanneer ik netjes geholpen wordt, schrijf ik graag een positieve review.
Goed om te lezen dat je onze eerlijk waardeert. Soms is het inderdaad beter om de oude te laten gaan en naar een nieuwe te gaan kijken. Fijn dat we je hebben kunnen helpen met deze keuze. Nu weer lekker fotograferen en veel mooie plaatjes mee naar huis nemen.