Azerty

Mijn laatste aankoop was 20-6-2021: een Canon Document scanner. Aangezien ik direct een bevestiging kreeg van de geplaatste order, maar niet direct van de levertermijn ervan, stuurde ik ze de dag erna een mailtje.
Binnen de 2 uur kreeg ik een persoonlijke reactie dat hun leverancier de scanner de volgende dag zou leveren en direct zou worden verstuurd.
De volgende dag kreeg ik inderdaad een verzendbevestiging met track en trace code. Het product werd op het aangegeven tijdstip geleverd 23-6-2021.
Onafhankelijk van het product, vond ik de navigatie op de website, competitieve prijs en het snelle update over de bestelstatus een zeer aangename koop ervaring.
Mijn eerste aankoop bij Azerty.nl (van PC componenten voor het zelf samenstellen van een PC) was in 2013, en ik kan ze nog steeds aanbevelen.

Als Belgische klant, die een aanschaf doet in Nederland, vind ik Post.NL handiger dan wanneer ik Bpost een pakje zou laten leveren bij een Belgische bestelling. De exacte tijdsperiode van verwachte levering die door Post.NL wordt aangegeven is minder lang dan bij Bpost (Belgische post), die vaak een hele dag aangeven wanneer het pakje kan worden geleverd. Hierdoor moet je minder lang thuisblijven.

Zeer snelle en duidelijke status update bij contacteren van de klantenservice. Ik heb nog geen onderdelen of producten moeten terugsturen.

Scorekaart voor Azerty