Art & Craft Nederland

Prima website, op dat moment laagste prijs voor mijn product. Bestellen ging eenvoudig, levering op tijd zoals aangegeven.

De levering was op tijd zoals aangegeven (de volgende dag). Dynalogic houdt je keurig op de hoogte, past elke paar minuten het verwachte tijdvak aan, en stuurt een sms omstreeks welk tijdstip men verwacht langs te komen. Dit komt met +/- 10 minuten overeen met het daadwerkelijke tijdstip.

Wilde een product retour sturen waarbij voor mij de keuze werd gemaakt dat het opgehaald moest worden door Dynalogic (à 15 euro) in plaats van dat ik het zelf met de post kon terugsturen. Aangezien het een ondeugdelijk product betrof heb ik een mail gestuurd met dat ik het niet vrijwillig wil terugsturen binnen de zichttermijn, maar min of meer genoodzaakt ben omdat het product (en mogelijk de hele serie) niet deugt. Even later een mail terug dat de terugzendkosten worden kwijtgescholden, waarmee ik het volledige aankoopbedrag terug zal krijgen.

Edit na een paar dagen: inmiddels netjes het volledige aankoopbedrag terug gekregen.

Scorekaart voor Art & Craft Nederland