AlgemeenBestelling geplaatst van monitor waar 3 tot 7 werkdagen bij stond. Na zes dagen geen update dus even gebeld. "Ik kijk het even na en stuur u een mail met status update" Niet dus! Na 8 dagen nog eens gebeld, terwijl er op de site nog steeds dezelfde levertijd stond. "U kan dit product nu niet krijgen aan die prijs, maar als u een beetje bij betaald kan ik het wel regelen" Ik wist niet wat ik hoorde! Heb direct mijn geld terug gevraagd. Was laatste bestelling ever daar.
VerzendingIs nooit geleverd. Ik moest eerst bij betalen alvorens ze konden leveren. Want de prijs waar ik het voor had gekocht was minder dan dat zij aan hun leverancier moesten betalen, beweerden ze.
KlantenserviceNog nooit zoiets meegemaakt! Eerst een prijs vermelden op de site en daarna, nadat ik voor de tweede keer zelf gebeld had, een meerprijs vragen. Niet normaal toch?
Beste Amedees,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze oprechte excuses voor het verloop van uw bestelling.
Ik lees dat u de bestelling heeft geannuleerd. Hopelijk heeft u het aankoopbedrag ook al terug ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn of mocht u nog andere vragen hebben, dan horen wij graag van u.
U mag dan een e-mail sturen naar webcare@maxict.nl. Graag uw ordernummer erbij vermelden. Wij kijken dan graag met u mee.
Max ICT Webcare