AlgemeenEen maand geleden een horloge besteld. Horloge was goedkoper dan elders en omdat ik al eerder dingen had gelezen over Max ICT er eerst maar een nachtje over geslapen. Toen 's ochtends de prijs nog steeds hetzelfde was toch maar een bestelling geplaatst, 1-3 dagen op voorraad bij leverancier.
Nog geen half uur na het plaatsen van de bestelling veranderde de status naar "in behandeling maar nog niet verwerkt" en dat ze spoedig contact op zouden nemen. Sindsdien, helemaal niets.
Ervaring is simpel, na een maand is nog steeds niets geleverd. Volgens de status zou contact opgenomen worden (ik neem aan wanneer de bestelling verwerkt is), maar daar is ook geen sprake van geweest. Ik zou hooguit zelf contact kunnen zoeken, maar dit is mij nog nooit voorgekomen. Ondertussen is er wel altijd voorraad geweest bij de leverancier (volgens de site dan).
Afgaande op andere reviews ga ik er nu maar vanuit dat ik hier een reactie krijg om een email te sturen etc., maar je zou verwachten dat ze je een maand laten gissen naar je bestelling.
Email gestuurd, vervolgens meer dan 24 uur mogen wachten om te horen dat het een prijsfout was en het alternatief dat geboden kon worden was een ruim duurder horloge... Horloge dat ik besteld was is ondertussen ook van de site gehaald dus zoals de beste werknemer al meldde, er lopen toch echt wat zaken "niet lekker" bij Max ICT.
Klanten pas na een maand informeren dat ze hun product niet krijgen, nadat ze zelf contact hebben gezocht, gaat natuurlijk nergens over. Bestel dus alleen iets bij Max ICT als je het geld kunt missen en iets niet meteen nodig hebt.
Goedemorgen Omni superens,
Bedankt voor uw review.
Vervelend om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling.
Natuurlijk pakken wij uw bestelling graag snel en actief op. Daarom willen wij u vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review.
Wij pakken dan uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.
Excuses voor het ongemak. Wij hopen het alsnog op een gepaste manier voor u te kunnen oplossen.
Max ICT webcare