AlgemeenOmdat product nog niet op voorraad was heb ik dagelijks de website bekeken. Toen deze eindelijk beschikbaar was heb ik de monitor direct besteld
samen met een andere. Hij was nog niet op voorraad dus een week moeten wachten op beide monitoren.
Nu het retourproces compleet is heb ik een waardebon aangeboden gekregen voor 25 euro. Op een bestelling van 800 en na mijn mededeling dat ik er voorlopig niets meer ga kopen is dat ver onder de maat.
Krijg ik hem uiteindelijk binnen, blijkt het geen 4k monitor te zijn, terwijl de website dit wel duidelijk aangaf (ASUS VP32AQ). Heb ik dus een week voor niets zitten wachten. Klantenservice doet vervolgens niets voor je, stuurt enkel een retourlabel.
Mijn conclusie: De website van Alternate bevat foutieve informatie mbt de specs. Check het daarom goed.
Dit is voorlopig mijn laatste bestelling bij Alternate.
Complete bestelling wordt dik een week tegengehouden omdat er 1 item niet beschikbaar is.
KlantenserviceAls er een fout op je website zit dan hoor je te beginnen met excuses. Daarna een goed tegenbod: ik zit nu een week te wachten op iets en vervolgens ben ik zwaar teleurgesteld en gaat het nog zeker 2 weken duren voor ik zelf op zoek kan naar een alternatief (retour, geld terug etc.).
Helaas blijft mijn eindoordeel gelijk. Voor mij voorlopig geen aankopen bij dit waardeloze bedrijf. Als ik geen service krijg dan kan ik net zo goed voor de laagste prijs gaan ergens anders.
Beste,
Bedankt voor je review.
Wat ontzettend vervelend dat de informatie op de website niet correct geweest is waarvoor onze oprechte excuses. De enigste mogelijkheid die wij hiervoor hebben is de retourprocedure opstarten wat dan ook aangeboden is. Na ontvangst van de retourzending kunnen wij kijken naar een passende oplossing voor je.