Megekko

Ik bestel al jaren PC componenten, kabels en netwerk apparatuur bij Megekko. Ik heb in die tijd nooit problemen ervaren. De website is duidelijk en to-the-point.

De verwachte levertijd op de website is bij mij altijd correct geweest. Praktisch altijd de volgende dag in huis. Bestellingen altijd goed ingepakt en opgevuld met luchtzakjes.

Bij mijn laatste bestelling een moederbord binnen 5 dagen RMA moeten doen. Vanwege ervaringen bij andere winkels hield ik mijn hart vast. Retour aanmaken lijkt een automatisch proces, zelf aanmelden en zelf opsturen (zelf retourkosten betalen... maar dit staat ook op hun site).
Maar goed, uiteindelijk positief verrast en dus ook reden van deze review;
Moederbord netjes omgewisseld voor een ander. Hele RMA proces duurde 3 dagen (opsturen, ontvangen + verwerken, terugsturen). Behoorlijk goed dus. 4/5 sterren.

Waarom dan niet 5 sterren? Het kan natuurlijk altijd beter:
1. Megekko is niet bereikbaar via telefoon, wat in dit soort gevallen toch echt handiger is.
2. Het zou helemaal top en fantastisch zijn als Megekko alvast een nieuw bord vooruit stuurde, alhoewel ik begrijp dat zij eerst de RMA reden zelf willen bevestigen.
3. Omdat het om een moederbord gaat moest ik nieuwe koelpasta bijbestellen, het was fantastisch geweest als Megekko een kleine tube kado had gedaan.

Scorekaart voor Megekko