AlgemeenParadigit doet niet wat het beloofd. De op de website getoonde levertijden zijn dan wel schattingen, maar ook mondelinge toezeggingenkan Paradigit niet waarmaken.
Zelfs na intensief en veelvuldig overleg, blijkt dat Paradigit geen zeggeschap heeft over haar eigen supply chain. De laptop (>1300) euro was gewoon op voorraad bij de leverancier, maar werd telkens niet uitgeleverd. De medewerkers zijn vriendelijk, maar niet goed in staat het probleem op te lossen. Uiteindelijk is de opdracht terug getrokken. Immiddels is de laptop via Coolblue binnen 10 uur ontvangen. Helaas blijkt service toch ook echt een item waar je soms wat extra voor over hebt. In dit geval 180 euro.
Product kon niet geleverd worden via Dropshipping vanuit leverancier. Ook niet nadat de order opnieuw is door gegeven en de Paradigit medewerker heeft geïnformeerd bij de leverancier.
Klantenservicein alle telefoon en chat gesprekken verliep het contact vriendelijk. Echter heeft het Paradigit team geen middelen om iets te kunnen betekenen en is zij afhankelijk van de leverancier. Advies: Geen toezegging doen die je niet kunt garanderen. Wees open over de eigen (on)mogelijkheden.
Beste klant,
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen op tijd bij onze klanten te leveren. Helaas komt het voor dat de verwachte levertijd niet wordt behaald en doen ook ons best om dit zo snel mogelijk te kunnen communiceren. Wanneer een product niet op voorraad is, wordt dit vermeld bij desbetreffende product met de melding "verwacht over .. dagen".
Onze excuses voor het ongemak.
Reina van Paradigit.