Algemeen2jun: ik bestel via tweakers pricewatch een AMD Athlon 200GE incl. koeler (boxed) bij Azerty. Levertijd zou 2-3 werkdagen zijn.
8jun: ik ontvang een platte doos door de brievenbus, waarin een blauw, onduidelijk, iig niet AMD- doosje zit met daarin los de CPU, that's it.. Lijkt zo van Alibaba te komen. Ik maak een foto van de levering en mail deze naar Azerty.
9jun: ze gaan het uitzoeken, hierbij alvast een retourlabel
10jun: 2 emails. De eerste verontschuldigd zich; bij de externe partij zijn geen boxed versies, Azerty heeft het nu aangepast op de website. "Kan ik een alternatief bieden?"
Andere email: "je hebt zelf de tray versie besteld en die heb je gekregen, ik zie niets fout gaan."
Ik heb gelukkig een screen capture van mijn telefoon van het product op de site van Azerty gemaakt toen ik de onjuiste levering ontving en heb dit gemaild naar medewerker 2 om aan te tonen dat dit toch echt was wat op de site stond...
Medewerker 1 gevraagd of ze me niet de wraith koeler -die Azerty los verkoopt met op=op- nasturen want dan heb ik enigszins ook wat ik nodig heb. Ware het niet in de originele boxed of tray verpakking.. "Oh, en zit er koelpasta op die wraith koeler van jullie, want anders graag een losse er bij".
15juni - na wat contactmomenten bood Azerty een uitstekende oplossing. Daarmee kan ik de webshop van harte aanbevelen want verkopen kan iedereen, maar als het een keer fout gaat wordt dit keurig opgelost en dat is heel wat waard!
Na een extern probleem nam Azerty alle verantwoordelijkheid en loste het keurig op!