Kamera Express

Na mailcontact afspraak in winkel gemaakt om producten waartussen we twijfelden te vergelijken. Nog op tijd gebeld dat het niet aanwezig was en dat het besteld zou worden. Daarna weer wat verwarring in de mailberichten, maar uiteindelijk een week later naar vestiging Utrecht gegaan.
Mocht de spullen bekijken en proberen, maar met het verzoek om de sluiter niet te gebruiken omdat toekomstige kopers wellicht gaan klagen dat de camera al gebruikt zou zijn.
Uiteindelijk met de body en het objectief dat het best beviel (en een flitser) huiswaarts gekeerd. De parkeerkosten van het eerste uur werden nog vergoed.

Bedankt voor je review. Wist je dat je onze voorraad per winkel kan bekijken en zelf kan reserveren? Dit kan je zien op de productpagina door het kopje "bekijk de voorraad van onze 13 winkels" aan te klikken. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de producten die je wenst te bekijken voor je klaarliggen zodra je onze winkel bezoekt. Mocht het artikel niet voorradig zijn in de winkel, dan duurt het inderdaad een aantal werkdagen om deze naar de winkel toe te halen, maar dat doen we natuurlijk graag voor onze klanten!

Scorekaart voor Kamera Express