AlgemeenHeb een vrij lange tijd niet meer bij maxict besteld vanwege de ellende die de meeste wel herkennen.
Toch besloten om ze een kans te geven en een product te bestellen die op voorraad is (en werd zelfs telefonisch bevestigd).
Na betaling bleef de order status ruim een week (9 dagen) op dezelfde status staan, nadat ik heb gebeld met ze gingen ze contact opnemen met de backoffice en zouden ze mij terug bellen of mailen.
Niet gebeurt en zelf maar de status opgevraagd, product niet op voorraad en kan gemiddeld 2 weken duren.
Dus al en al moet ik gemiddeld 1 maand wachten op een product die volgens hun zeker weten op voorraad is.
Ik ben klaar met maxict.
het is maar de vraag wanneer dit product word geleverd.
Klantenserviceze zouden mij terug bellen/mail om aan te geven hoe het zit maar ik moest er vervolgens zelf achter komen dat de levertijd ineens met 2 extra weken is verlengd. Op mails word niet geantwoord.
UPDATE: geef de klantenservice 1 ster extra omdat ze na mijn geklaag mijn geld terug gaan storten.
Goedemorgen mugenmarco,
Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze oprechte excuses.
Graag kijken wij met u mee. Mogen wij u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het voor u na en zullen contact met u opnemen.
Excuses voor het ongemak. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.
Max ICT Webcare