Max ICT B.V.

Max ICT heeft zich niet aan de levertijd gehouden.
Ik heb een setje Apple Airtags bij ze besteld voor iets onder de 120 euro. Op de website waren ze gewoon op voorraad toen ik bestelde. Bij veel andere winkels waren ze uitverkocht. Nadat ik mijn order had geannuleerd stonden de Airtags vreemd genoeg weer op voorraad, dit keer met een prijs van 150 euro. Vreemde praktijken...

Niet geleverd. op 13 mei besteld, op 22 mei order geannuleerd via een RMA aanvraag.

Op de mail heeft Max ICT nooit gereageerd (zowel info@ als administratie@). RMA aanvraag via de website kreeg ik wel gehoor op.

Beste bvandenberg,

Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het verloop van uw bestelling en dat uw bestelling niet op de afgesproken datum bezorgd kon worden. Wij vinden het vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen, waardoor u de order heeft geannuleerd.

Het is waarschijnlijk zo dat de Airtags, die u na de annulering op de website heeft gezien, van een andere leverancier komen.

Nogmaals onze excuses. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag. U mag altijd een e-mail sturen naar webcare@maxict.nl.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops