AlgemeenHet door mij bestelde product was "op voorraad bij leverancier", met een verwachte levertijd 1-3 werkdagen. De orderstatus staat na 10 dagen nog steeds op "Je order is in behandeling maar nog niet verwerkt".
Ik heb per e-mail om een statusupdate gevraagd, maar nog geen reactie ontvangen na 2 dagen.
Ik ben er net achtergekomen dat je op de orderstatus kunt klikken via MijnMax, en toen bleek de sub-status al 1 werkdag na de bestelling te zijn gewijzigd in "Je order is geannuleerd en de annulering is bevestigd".
Ik heb hier uiteraard géén bevestiging van gekregen, en het product staat nog steeds aangegeven als "op voorraad bij leverancier". Bovendien is het inmiddels een week later en is het aankoopbedrag nog niet geretourneerd.
Al met al een aparte gang van zaken bij MaxICT. Mijn advies aan medetweakers: houd rekening met teleurstelling indien je producten bestelt die "op voorraad bij leverancier" zijn.
Ik heb een e-mail gestuurd met het verzoek om een status-update. Het is inmiddels 2 werkdagen verder, en er is nog geen reactie op.
Daarnaast is de bestelling eenzijdig geannuleerd door MaxICT zonder me te informeren. Op zich prima als het product niet meer leverbaar is, maar ik verwacht dan dat het aankoopbedrag binnen, zeg, 3 werkdagen wordt teruggestort door de klantenservice (enkel grote concurrenten van MaxICT doen dit zelfs binnen 24 uur). Het is inmiddels een week na de annulering door MaxICT en nog geen geld retour.
Anno 2021 kan een dergelijke trage / niet-responsieve klantenservice echt niet meer.
Beste Passat1,
Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het verloop van uw order en dat u nog geen reactie hebt ontvangen op uw mail.
Wij zouden graag met u meekijken naar de order. Mag ik u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met je mee.
Ik hoor graag van u.
Max ICT Webcare
Ter aanvulling op bovenstaande: Naar aanleiding van de review heeft Max ICT een en ander zeer snel en correct afgehandeld. Het blijft jammer dat hier een negatieve review voor nodig was, maar zoals gezegd, de verdere afhandeling was nu naar wens.