AlgemeenNooit meer Alternate. Ze geven Crypto miner voorang en laten gamers zakken. 7 maanden gewacht voor niks.
VerzendingWas compleet waardeloos, ze liegen tegen je of doen gewoon dom spelen. Neem mij advies en ga ergens anders je spullen kopen.
KlantenserviceTweakers moet een nieuwe levertijd optie toevoegen hieronder. Laat je zakken moet erbij special voor Alternate. Neem voordaan inderdaad een alternate winkel. Thanks for nothing.
Edit voor reactie. Je hebt wel toen voorrang gegeven. Er waren nu achteraf blijkbaar zoveel Trio X kaarten in krigen en dan waren ze op (Gelimtedeerd) en ik weet zeker dat de meeste in handen van miners zijn terect gekomen. Ik heb de cijfers gezien op jou website zelfs. Dus blijf nou niet liegen of dom doen en geef het toe, je heb de meeste kaarten aan miners verkocht.
Bedankt voor jouw feedback! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service…Zoals waarschijnlijk bij je bekend is zijn deze kaarten schaars en worden daarbij minimaal geleverd vanuit de fabrikanten. Hierbij zijn wij natuurlijk afhankelijk van leveringen vanuit hen voordat wij deze naar ons klanten toe kunnen sturen. Daarbij is het absoluut niet het geval dat miners voorrang krijgen op de klanten in de wachtrij. Alternate is tegen het gebruik van minen en geven hier dan ook geen advies over.