Kamera Express

Hulp in de winkels ok, maar de klantenservice is ronduit beroerd. Reageren niet, mailadres klantenservice Konijnenberg (onderdeel Kamera Express) zelfs geheel onbereikbaar. Ik wilde een order annuleren die ondanks “op voorraad” toch voorlopig niet leverbaar was. Dat krijg ik gewoon niet voor elkaar. Het is niet de eerste slechte ervaring, vandaar nu deze slechte review.

De klantenservice bestaat de facto niet want men reageert op geen enkel mailbericht. Ik bestelde via de webshop van Foto Konijnenberg, kreeg via Kamera Express de melding dat de order, hoewel het op voorraad stond, voorlopig niet leverbaar is. Ik wil graag annuleren, maar zowel klantenservice Konijnenberg (geheel onbereikbaar, mail komt retour) als Kamera Express reageren nergens op.
NASCHRIFT: een dag na deze review kwam een gortdroge reactie, de bestelling wordt geannuleerd en geld wordt teruggestort. Ik was toen heel wat mails en ergenis verder. Telefonische bereikbaarheid was overigens ook lastig.

Scorekaart voor Kamera Express