AlgemeenIk schrijf deze review niet vanwege 1 recente order, maar over enkele orders.
- besteld en extra betaald voor avond levering (bleek achteraf een feestdag), maar werd NIET bezorgd en dus 1 dag later.
- nogmaals besteld, want ze zijn soms wel goedkoper dan alternatieve bedrijven. Komen de koelers de volgende dag, maar de behuizingen (waren op voorraad) 1 dag later. Nou lekker dan.
Verzending is denk ik goed? Uiteindelijk is dit DHL en niet Alternate die bezorgd, dus kan daar echte mening over geven.
Klantenservice- besteld en na 1 minuut dacht ik oeps... ik wilde nog iets erbij en dit was ook mogelijk volgens de CHAT robot. Echter na contact met een medewerker was de order al ingepakt. (Normaal duurt dit uren).
- klantenservice zegt oh misschien kunnen we wel korting geven of een tegemoetkoming, want er was een product niet op voorraad en een alternatief was duurder. Klantenservice overlegde, nee mevrouw korting is niet mogelijk. Waarom geef je überhaupt eerst een soort van toezegging.
In mijn optie is het bedrijf echt onprofessioneel