AlgemeenBinnen een paar maanden al een paar keer ontzettend slecht geholpen.
Vaak bestel ik daar wat apparatuur voor mijn systeemcamera en/of accessoires daarvoor. Gisteren wat besteld om vandaag op te halen in de winkel, maar niet binnen gekomen en dat zal waarschijnlijk pas morgen worden (voor 23:00u besteld morgen in huis... dat lukt intern dus ook niet). Gevraagd zowel in de winkel (die me doorstuurt naar de klantenservice) en telefonisch of mijn bestelling dan niet kan worden omgezet naar ophalen (want het artikel ligt namelijk gewoon op voorraad op het schapje achter de medewerker). Maar in beide gevallen kan er absoluut niks en zijn ze ook niet echt vriendelijk en meedenkend.
Inmiddels laat ik mijn bestelling van 4 maanden terug (welke nog steeds niet geleverd is) maar even achterwege.. Ook dáár zal KE waarschijnlijk wel niks aan kunnen doen, terwijl rechtstreeks bij de leverancier ("via China") het artikel inmiddels al twee keer op voorraad is geweest.
Zie toelichting. Medewerker aan de telefoon was niet per definitie onaardig maar gaf ook zeker niet de indruk echt mee te willen denken. Volgens "protocol" kan er niks en ik krijg de indruk dat KE online en fysiek echt twee verschillende bedrijven zijn.