Max ICT B.V.

Hier een processor besteld, de website geeft de voorraad aan, naast deze staan er ook nog 29 bestelbaar bij de leveranciers.
Ik bestel de processor levertijd 1-3 dagen, en na het bestellen keek ik en veranderde de levertijd aangezien er nu van uit de leverancier geleverd moet worden aan de volgende klant die dit besteld.

ik krijg een nieuwsbrief mail
ik krijg een ordebevestiging, (bestelling is in behandeling genomen
Je kunt via mijn Max na login ook zien per regel via welke transporteur je order wordt geleverd. In de meeste gevallen ontvang je een email met tracking
informatie zodat je de zending kunt volgen)

ik krijg een Administratie mail (Om het verloop van je bestelling goed te kunnen volgen kun je op www.maxict.nl via Mijn Max je order inzien en eventuele track&trace informatie raadplegen) .

ingelogd en uiterlijk 28-05-2021 word er geleverd.

dan vandaag 25 Mei

Beste heer
Je ontvangt deze e-mail naar aanleiding van order met daarin 1 x Core i3-10105 processor 3,7 GHz 6 MB Smart Cache Box.

Helaas hebben wij zojuist vernomen dat dit product niet meer op voorraad is en ook niet meer bij onze leverancier te bestellen is. Wij kunnen dit product dus niet naar je toesturen.

Het product was op voorraad, zo ook tot ik vanochtend (25 Mei) nog keek.
De afsluiting we kijken graag mee naar een alternatief.

Bij mijn werkgever zijn wij gehouden aan persoonlijk de klant te berichten met een voorstel dat vaak oploopt voor onze rekening. Beter je verlies pakken om de klant vast te houden voor de oplossing en service.
Dit is wel erg goedkoop om er van af te komen.

UPDATE : Zoals gevraagd heb ik u een mail gestuurd, geen antwoord erop gehad. Maar nu komt de aap uit de mouw. er word gelogen. Met zo'n aantijging moet je met bewijs komen. Nou dat kan ik kijk nu eens op uw site, 100 leverbaar bij de leverancier maar wel 70 euro duurder. Slapen doe ik s'nachts. Dozenschuiver ! sla deze shop over. Daarbij word er op al deze reviews zo vaak het woord sorry genoemd dat je het Max Sorry kan gaan noemen.

Nemen geen contact op met de klant om dit op te lossen.

Je merkt steeds meer dat dit soort praktijken door de vele reviews er voor kunnen zorgen dat de zaak op de fles gaat.
Max is hier goed aan bezig !

Goedemorgen Rob-73,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het jammer om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vervelende situatie.

Graag kijken wij de case voor u na. Mag ik vragen om welk product/ordernummer het gaat? Dit mag u mailen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van het maxnummer of uw ordernummer en een verwijzing naar deze review.

Wij zullen uw gegevens erbij pakken, de case nakijken en contact met u opnemen.

Graag zien wij uw e-mail tegemoet. Excuses voor het ongemak.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops