Azerty

Helaas niet helemaal fijn. De website gaf aan dat de levertijd 2-3 werkdagen was. Na betaling kreeg ik een e-mail dat het product niet voorradig was en dat de levering minimaal 11 dagen werd uitgesteld. Uiteindelijk werden het 14 dagen. Terwijl de website gewoon 3 dagen levertijd bleef aangeven.
Dat vind ik niet helemaal netjes.

Dat vind ik niet helemaal netjes.

Men stuurt nette e-mails over de vertraging

Goedemiddag Peter,

Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw review.
Helaas komt het soms voor dat bestellingen die een verwachtte levertijd van 2 tot 3 werkdagen hebben achteraf een langere levertijd hebben. Wij betreuren het daarom ook dat jouw order is vertraagd. Waarvoor onze excuses.

Wij hebben dagelijks contact met onze leveranciers om jou als klant zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Met alle benodigde informatie die wij door gecommuniceerd krijgen van onze leverancier proberen wij zo transparant mogelijk te communiceren naar onze klanten!

Mocht je nog verdere vragen schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Je mag dan mailen naar Feedback@azerty.nl of je kan ons bereiken via 0572-328120.

Stijn

Scorekaart voor Azerty