Max ICT B.V.

Ik heb op vrijdag 7-5-2021 een AMD Ryzen 4650G besteld, levertijd 1-3 werkdagen, voorraad 2 stuks; ik had wel wat twijfels gezien de "reputatie" van MaxICT op Tweakers. Maandag 10-5 waren er 5 stuks op voorraad. Woensdag 12-5 krijg ik plots een mail dat de CPU niet leverbaar meer is via tussenleverancier, terwijl in de orderstatus bij MaxICT zelf staat dat de verwachte uitleverdatum 13-05 is. Uiteindelijk met korting een 4750G besteld, die wel leverbaar is. Deze uiteindelijk op dinsdag 18-5 ontvangen en kon ik verder met mijn 1e eigen build. Het contact verloopt wat stroef en de levertijd is langer dan verwacht, maar uiteindelijk wel iets gekregen wat ik graag wilde hebben, met een tegemoetkoming.

Waar er een levertijd van 1-3 werkdagen werd beloofd, kreeg ik pas op de 3de dag bericht dat het product (4650G) niet meer leverbaar was via de tussenleverancier. De verzending van de 4750G was wel keurig op tijd (eigen voorraad van MaxICT).

Klantenservice was lastig te bereiken via chat: contact leggen ging goed, maar reacties in de chat liepen moeizaam of de verbinding viel weg. Ik wilde vanwege het niet leverbaar zijn van het product, waar dit eerder wel beloofd was, en het erg laat ontvangen van het bericht graag enige tegemoetkoming. Dat verliep moeizaam, eerst kon er niets, daarna moest er overlegd worden. Uiteindelijk (omdat op de chat niet meer werd gereageerd) maar gebeld. Na 10 minuten in de wacht contact, met iemand anders dan diegene in de chat. Hij zou mij terugbellen, wat uiteindelijk netjes is gebeurd. Met korting uiteindelijk de 4750G kunnen bestellen.

Beste Siepje79,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat het uiteindelijk voor u is opgelost. Wel nog onze excuses voor de vertraging op uw order.

De levertijd op de website is een verwachte levertijd vanuit de leverancier. Het kan hier helaas wel eens voorkomen dat hier uiteindelijk vertraging op komt. Wij hadden dit eerder naar u kunnen communiceren. Onze excuses.

Wij willen u veel plezier wensen met uw bestelling en hopelijk zien we u nog eens terug bij Max ICT.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops