GameResource

Geen zaken mee doen! Spel besteld op vrijdag en de volgende dag niet geleverd. Kan nu wachten tot dinsdag. Dat zijn geen afspraken.

Beste meneer of mevrouw,

Bedankt voor uw review en feedback, dat wordt altijd gewaardeerd.

De bezorging via Post NL heeft inderdaad langer geduurd dan beloofd.
Uw bestelling is zoals beloofd wel gewoon verstuurd op vrijdag 21 mei deze zou u normaal gesproken al de volgende dag thuis bezorgd moeten hebben gehad. Uw bestelling was (kunt u ook terugzien in de Track & Trace) vrijdagavond opgehaald door Post NL en zaterdag al door de bezorger in uw wijk in ontvangst genomen.

De vertraging is ontstaan volgens Post NL door de extra drukte bij Post NL door de lockdown. Vanochtend heb ik contact opgenomen met Post NL hierover en Post NL gaf aan dat de bezorger uw bestelling vandaag uiterlijk zou afleveren. Ik zie inmiddels dat de zending is geleverd, vandaag op de 2de bezorgdag.

Wij kunnen er weinig aan doen, maar wij zijn natuurlijk wel verantwoordelijk voor uw bestelling en daarom bij dezen nogmaals mijn welgemeende excuses voor het ontstane ongemak.
Als gamer snap ik hoe vervelend het is om langer op je game te moeten wachten.

Vanochtend heb ik u nog een e-mail toegestuurd met meer informatie en als u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u gerust daarop reageren!

Jay
GameResource