AlgemeenProduct besteld via Coolblue, een tweedekansje. Vooralsnog altijd goede ervaringen mee gehad, zo ook nu weer. Product tegen een schappelijke prijs kunnen kopen en was als nieuw, alleen een keer uit de verpakking geweest. Fijn voor Coolblue en het milieu dat het product dan niet wordt weggegooid/gerecycled, en fijn voor mijn portemonnee, omdat ik zo weer wat geld bespaar. Al met al weer een positieve ervaring.
VerzendingProduct besteld, zou volgende dag geleverd moeten worden. Dit is helaas niet gelukt, werd de dag daarna. Door een vrolijke Coolblue fietsbezorger, inmiddels mijn vaste bezorger, zo mag ik hem denk ik wel noemen. Product was netjes verpakt, geen overbodig verpakkingsmateriaal of iets dergelijks. Prima.
KlantenserviceOmdat ik nog een kortingsbon had, wilde ik deze graag in het bestelproces gebruiken. Omdat het een tweedekans betrof ging dit niet automatisch. Hierover contact gehad met de klantenservice en die hebben het vervolgens voor mij geregeld. Wellicht dat dit ook de oorzaak is dat het product een dag later was geleverd dan gepland, ondanks dat ik binnen een minuut na ontvangen van de betaallink had betaald.