Max ICT B.V.

Lenovo thinkbook die volgens de MAX ICT website direct leverbaar was, blijkt na telefonisch contact toch niet leverbaar, enkel voor een meerprijs van 80€! De informatie op hun website (levertermijn & prijs) blijken dus niet correct of actueel te zijn! Oppassen!

Laptop die op website als "direct leverbaar" wordt aangeprijsd kan volgens klantendienst niet geleverd worden. Zelfde laptop kan wel geleverd worden via een andere leverancier voor een meerprijs van 80€. Bovendien werd de prijs op de website aangepast tijdens het telefonisch contact met hun klantendienst. Dit is alsof je in een winkel een product koopt en de prijs wordt aangepast op weg naar de kassa! Lijkt mij niet echt klantvriendelijk!

Beste Luc vdbr,

Bedankt voor uw review. Onze oprechte excuses voor de verwarring rondom de prijs. Dit is een automatisch proces. Helaas komt het wel eens voor dat er een prijs verkeerd wordt vermeld op de website.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij het natuurlijk graag van u.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops