Max ICT B.V.

Helemaal prima. Zeer scherp geprijsde onderdelen (in mijn geval een Razer Tomahawk ATX Case). Bestellen ging makkelijk, product was op voorraad bij externe leverancier, maar werd toch binnen een week geleverd. Ook gedurende de bestelling en bezorging keurig op de hoogte gehouden door track en trace en updates in mijn account.
Na het lezen van de reviews had ik bijna niet verwacht een product te krijgen of in ieder geval erg laat, echter de goede prijs haalde me toch over de streep. Gelukkig alleen maar meegevallen.

Geinformeerd over verzending door Max ICT en track en trace van DHL, geen problemen

Beste AKA-,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad! :-)

Wij willen u veel plezier wensen met uw bestelling en hopen u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst te mogen zijn.

Fijne week.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops