AlgemeenBestel redelijk vaak bij verschillende webshops, bij MAX ICT heb ik er een slechte ervaring aan overgehouden. Bestelling 24-04-2021 geplaatst, met maximale verwachte leverdatum van 5-5-2021. Product staat nog steeds als 'bij leverancier op voorraad' op de site, echter wacht ik nog steeds! Vergelijkbare webshops kunnen al wel de producten uitleveren.
Het houden van kwaliteitsnormen zoals ICTWaarborg neemt verantwoordelijkheden met zich mee. Eén van de eisen is betrouwbaarheid. Ik vraag mij sterk af of MAX ICT deze verplichtingen kan waarborgen. Later meer.
Op email wordt niet gereageerd, zelfs niet na een reminder. Geen actieve statusupdate van je bestelling en na er achteraan te bellen, leek het de persoon aan de lijn verstandig om nog tot volgende week te wachten.
Beste Xenonbyte,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet hebt ontvangen. Onze oprechte excuses voor de vertraging van uw order.
Ik zou graag met u mee willen kijken. Mag ik u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl Graag uw ordernummer en deze review erbij vermelden. Dan kijk ik graag met u mee.
Nogmaals onze excuses.
Max ICT Webcare