Max ICT B.V.

ASUS B550 TUF en R9 5900X besteld op 13 januari.
In meerdere communicatie wisselingen aangegeven dat ik de twee samen wil ontvangen omdat ik aan de een niets heb zonder de ander.
Moederbord was snel beschikbaar, processor niet, want die was voor MSRP aangeboden/verkocht.
Ze waren natuurlijk nooit van plan die processor te leveren voor MSRP dus hebben ze gewoon het moederbord op gestuurd.
Om de stunt compleet te maken. Ik heb het moederbord nooit ontvangen, maar iedere discussie daarover wordt genegeerd of met standaard reacties beantwoord. Ik heb nog geen afleverbewijs gezien, geen moederbord.
Wel is mijn processor gecanceld en het geld geretourneerd, zijn ze van die verplichting ook mooi af.

Zeer slecht. Mijn moederbord schijnt te zijn verstuurd echter ik heb niets ontvangen. Zij claimen dat ie is bezorgd maar komen niet eens met een bezorgbewijs. Kan natuurlijk ook niet want ik was niet eens thuis.

Zeer slecht. Standaard antwoorden geen hulp. Klantwensen worden niet gehonoreerd. Duidelijke instructie geen moederbord zonder processor te versturen word genegeerd. In januarie betaalde processor wordt gewoon gecanceld.

Beste Theodoor v B,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Onze oprechte excuses.

Ik zou graag willen meekijken met uw order. Mag ik u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl Graag uw ordernummer en deze review erbij vermelden.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops