Azerty

het is een hele gemakkelijke site. ik heb er al meerdere dinge op besteld alles is heel goed uitgelegd en is heel duidelijk. ik heb 1 keer redelijk lang moeten wachten op de leveranciers van een product dat ik had besteld. ik heb hiervoor dan een mail gestuurd waarin stond dat ik het product wouw veranderen door een ander product en ik kreeg er de volgende dag op zondag) nog een antwoordt op. ik heb dan binnen de twee dagen de bestelling aangekregen die ik had gevraagd in de mail. ik heb ook 1 keer een defect product aangekregen en hiervoor heb ik dan gebeld en dan hebben ze er een nieuwe opgestuurd, vanaf dat ik de nieuwe had aangekregen kon ik de defecte terug sturen zonder verzendingskosten.

de bestellingen komen zeker op tijd aan! en de pakketjes zijn altijd goed behandeld geweest!

klantenservice is heel vriendelijk en legt alles heel duidelijk uit. ze doen er alles aan om je te helpen.

Scorekaart voor Azerty