Coolblue.nl

De filters op de website zijn bijhoorlijk beperkt (i.e. geen sliders, alleen vaste keuzemogelijkheden waardoor je niet precies kan zoeken) wat het zoeken lastig maakt. Daarnaast kloppen de specificaties van de filters vaak niet, zo is de monitor uit deze review bijvoorbeeld niet vindbaar als je zoekt op een Thunderbolt 3 aansluiting wat juist _de_ feature van het scherm is.

Ik heb 2 schermen tegelijk besteld bij coolblue, aangezien ik ze de komende week/weken niet heel hard nodig heb heb ik ze tegelijk opgestuurd voor garantie.
Bij het ene scherm zitten er een aantal dode pixels en het andere scherm (niet gekeken of er dode pixels zijn) heeft 2 gekleurde strepen op het scherm.

Zegt Coolblue doodleuk dat de schermen uit de garantie zijn (na iets meer dan een jaar) en dat ik ze kan laten vernietigen of ongerepareerd terug kan krijgen. Dat terwijl hun eigen website aangeeft dat er 2 jaar garantie op de schermen zit en dat het product nog in de garantie zit.

Scorekaart voor Coolblue.nl