ALTERNATE België

Onlangs kocht ik een gaming muis en toetsenbord van razer, deze gingen 2x defect, bij de laatste keer kwam de enter toets los van het toetsenbord en de rechterknop van de muis, ik moest het product terug RMA naar hun opsturen voor herstelling. Eenmaal voordat het pakket aankwam met de RMA kreeg ik al een email dat ze weigerde de toestellen te herstellen, na een moeizame heen en weer gemail wilde ze het toetsenbord opsturen naar de fabrikant, maar de herstelling van de muis werd geweigerd. De herstelling van het toetsenbord zou meer dan 8 weken duren

De klantenservice kwam eerst op de proppen om de garantie te weigeren van deze producten en deze niet te herstellen. Na veel heen en weer gemail werd het toetsenbord toch aanvaard voor herstelling, de muis werd nog steeds geweigerd.

Bedankt voor jouw feedback! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service… Zou je me een ordernummer kunnen doorsturen alsjeblieft? Dan kijk ik zo snel mogelijk na wat er juist is fout gelopen! Alvast heel erg bedankt!

Scorekaart voor ALTERNATE België