AlgemeenIk had een M27Q monitor besteld en deze ook netjes ontvangen.
Alles zag er goed uit, doos was niet beschadigd en had mooi de gigabyte factoryseal.
Jammer genoeg zat er een vuiltje onder het scherm, dit kan natuurlijk gebeuren bij de productie dus deze wou ik omruilen voor een nieuwe.
Geen probleem bij alternate kon ik hem gewoon omruilen.
Echter kreeg ik een pre-owned scherm terug, zonder de originele factory seal en met een GEBROKEN seal van alternate zelf, neem ik aan. Binnenin was de adapter gewoon los zonder twisty tie en alle onderdelen waren al geopend.
Op de site is deze monitor ook enkel meer te verkrijgen als pre-owned via hun outlet.
Ik verwacht als ik voor een nieuwe monitor betaal dat ik dan ook een nieuwe ontvang, anders had ik deze net zo goed via de outlet kunnen kopen...
Mijn vertrouwen in deze winkel is helemaal weg en het feit dat ze dit zomaar gedaan hebben zonder communicatie vind ik echt ongeloofelijk respectloos naar hun klanten toe.
Beste,
Bedankt voor je review.
Erg vervelend dat je door deze situatie nog geen plezier van jouw artikel ervaren hebt. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn en lossen wij dan ook graag voor je op. Zou je hiervoor contact met de klantenservice op willen nemen zodat wij dit kunnen nagaan voor je?