AlgemeenMaandag overleed mijn TV. Na enig onderzoek uitgekomen bij Kamera Express. Winkel stond goed bekend op de shopreview, en levert (als een van de weinige winkels) standaard 5 jaar garantie. Ik weet dat een TV langer dan twee jaar mee moet gaan en dat je dus langer recht zou hebben op hulp, maar recht hebben en krijgen zijn twee verschillende dingen. Daarom is de 5 jaar voor mij belangrijk. Prijs was gelijk aan de prijs met de andere bekende webshops.
VerzendingKamera Express maakt voor verzending gebruik van een vervoersbedrijf dat na 1 dag (besteld op Koningsdag) contact met me opnam voor een afleverdatum. Kon direct de volgende dag. Op die avond ontving ik van het transportbedrijf een SMS en een mail met daarin een tijdslot van 2 uur waarbinnen ze zouden leveren. Keurig op tijd bezorgd, TV stond netjes verticaal vast in de bus.
In totaal was de levertijd dus twee dagen, maar aangezien koningsdag er één van was lijkt me dat niet meer dan normaal.
Vooraf klantenservice gecontacteerd of TV inderdaad daadwerkelijk op voorraad was en dit werd bevestigd. Daarom met vertrouwen TV besteld.