AlgemeenNa aanleiding van een pc upgrade met een amd 5900x 12 core en een asus x570 e strix moederbord, kan ik vertellen dat Azerty mij constant op de hoogte heeft gehouden betreft de levering van de goederen. Want zoals bekend zijn amd 5000 processoren moeilijk te verkrijgen op het moment. Ik kreeg dan ook elke week netjes informatie en toen het bij de winkel op voorraad was kreeg ik direct melding dat ze de onderdelen gingen testen of alles werkte zoals verwacht kan worden. De volgende dag kreeg ik al vroeg te horen dat alles goed was en ik het de volgende dag via postnl alles kon verwachten. Over het algemeen goed op de hoogte gehouden tijdens het wachten op de zeer schaarste producten en wanner het geleverd was goed opde hoogte gehouden wanneer ik alles kon verwachten.
VerzendingVerzending ging zoals je kan verwachten via postnl, daarbij is het een fijn gevoel dat de al niet zo goedkope upgrade veilig en verzekerd wordt verstuurd zodat de angst voor schade tijdens verzenden niet ter gedachte komt.
KlantenserviceZoals in algemeen verteld, elke week kreeg ik netjes een informatie mailtje over wat de stand van zaken was. En kreeg op het moment dat het binnen was ook dit gelijk te horen. Voor het bestellen had ik nog vragen over de service van bios update(belangrijk voor een upgrade naar amd 5000 series) en cpu testen van Azerty. Ik kreeg uitgebreid informatie wat ze precies gingen testen en hebben dit ook zorgvuldig gedaan.