MediaMarkt

Ik wilde een laptop kopen, maar het lukte niet om te betalen. De doorverwijzing naar de betaalpagina gaf een 503. Uiteindelijk lukte het in een andere browser wel om het bestelproces af te ronden.

De laptopdoos zat in een Mediamarkt doos. Dit was een beetje overbodig. De rest van de bezorging was uitstekend. Intact aangekomen en op het beloofde tijdstip.

Toen ik initieel niet kon betalen heb ik contact proberen te zoeken met de Mediamarkt, maar ik zag enkel een chatbot optie. De chatbot wilde niet opstarten.

Daarna een privébericht op Twitter gestuurd en daar deed de chatbot het wel. Ik vroeg om contact met een medewerker en de chatbot zou me doorsturen naar een echt persoon. Dat duurde zes uur. In de tussentijd was ik er zelf al uitgekomen.

Toen ik uiteindelijk contact met een medewerker had was ze weinig behulpzaam. Ze wist me enkel te melden dat er geen storingen waren (heb je ook naar zes uur eerder gekeken?). Ze bood niet aan me te helpen met het bestelproces (ze wist toen nog niet dat het me al gelukt was). En toen ik vroeg of ze het mogelijke probleem wilde doorgeven, kreeg ik daar een ontwijkend antwoord op.

Scorekaart voor MediaMarkt